Pärnus avatakse tänavatantsu kool

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JJ Street tantsukooli liikmed hakkavad Pärnus tänavatantsu õpetama.
JJ Street tantsukooli liikmed hakkavad Pärnus tänavatantsu õpetama. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeval, 16. jaanuaril avab Pärnu avatud noortekeskuses uksed 2003. aastast tegutsev Eesti esimene tänavatantsukool JJ-Street Dance Company.


Noortekeskuse MKE kuraatori Toomas F. Aru teatel toimuvad 16. jaanuaril noorte vabaajakeskuse klubis-kohvikus IN kooli tutvustavad treeningud, mida juhendavad JJ-Street Crew liikmed Kadri ja Anželika.

Nii toimuvad nelja tantsustiili treeningud, milleks on kell 12 hype ehk vanakooli hiphop, kell 13 newstyle, tuntud ka uuema ajastu hiphopi all, kell 14 house ja kell 15 locking.

Treeningutele oodatakse kõiki Pärnu ja linna lähiümbruse inimesi. Aru teatel hakkavad JJ-Street Dance Company treeningud toimuma edaspidi mitu korda nädalas noortekeskuse spordisaalis.

JJ-Street tantsukool ootab treeningutele igas vanuses, noori ja vanu elurõõmsaid inimesi, kes soovivad end väljendada tantsimise ja sellest saadava positiivse energia kaudu. Lisainfot saab e-posti aadressil info@jjstreet.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles