Lugeja kiri: Kummastav intsident Pärnu Rimis

, pensionär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Läinud aasta 22. detsembril realiseerisin kaks 100kroonist kinkekaarti, ühe Kaubamajakas, teise Rimis. Rimist ostsin kaks Mayersi värvilist pesugeeli 45.90 krooni pudel (kokku 91.80) ja pudeli vannitoapuhastusvahendit 15.50 krooni. Maksin kaardile juurde 7.30 krooni. Arve oli peastki selge, tšekki ei pidanud vajalikuks säilitada. Õnnetuseks unustasin kauba kassasse.


Kodunt helistasin Rimi infosse, sealt öeldi, et kaup on nende käes. Lahkelt lubati see kirja panna unustatud ostude vihikusse, sest lubasin järgmisel päeval järele minna.



23. detsembril oli tööl teine vahetus, infoletis vanem proua ja näitsik. Nad lugesid vihikut ja vanem andis noorele käsu minuga tegelda. Too läks pikaks ajaks saali ning tõi vale pudeli näha (müügil oli mitu varianti). Ütlesin, et ostsin kaks pudelit värvilist pesuvahendit. Tagasi tulles olid tal kaasas pudel geeli ja vannitoapuhastusvahend. Mainisin uuesti kahte pudelit.



Näitsik vastas ülbelt, et kirjas ei ole. Soovisin rääkida juhatajaga. Vanem proua oli tükk aega ära, siis tuli ja teatas, et juhatajat ei ole, kuid teda volitati minuga rääkima.



Küsisin: kui kassapidaja tunnistab kahe geeli olemasolu, siis milles probleem? Vastus oli kindel ja järsk: kassapidaja ei mäleta. Küsisin omakorda: kuidas tema teab, et kassa ei mäleta?



Siis tuli vastus, mis mind hingepõhjani solvas ja jahmatas: ”See ei loe, juhataja ütles, et tšekki teil pole, hea, et sellegi saate!”



Jätsin pakutud kauba sinna, kuna see ei kuulunud mulle. 26. detsembril olid infoletis samad töötajad, kes olid kogu kauba korralikult vihikusse kirjutanud. “2 tk” oli suurelt ja rasvaselt kirjas, oma silmaga nägin! Kassapidaja oli isiklikult toonud minu kauba infoletti, kus see kappi pandi. Mul oli seega kolm tunnistajat, kes kõik mäletasid! Nii saingi kogu oma jõulukingi kätte.



Tänan lahkeid ja ausaid Rimi töötajaid: kassapidaja Maiet, infoletist Annelyt ja Katrinit. Edukat uut aastat teile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles