Aerutajad olid MM-medali lähedal

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Karlson.
Joosep Karlson. Foto: Erakogu

Aerutamismaratoni maailmameistrivõistlustel Kopenhaagenis olid pärnakad Joosep Karlson ja Andreas Baum juunioride kahekanuul neljandad, ühekanuul lõpetas Karlson viiendana.

Maratoni MMil oli esindatud 39 riiki, Eestist osales nii noori kui veterane, nii süsta- kui kanuuaerutajaid. Parimateks osutusid mullugi Kopenhaagenis peetud maratonaerutamise (kus vahepeal tuleb veest välja tulla ja paadiga natuke joosta) MMil osalenud Pärnu treeneri Tiina Hodakovi õpilased Karlson ja Baum.

Juunioride ühekanuude finaalis, kus sõideti 17,2 kilomeetrit, sattus Karlson stardis rivaalide tekitatud lainetesse, kaotas väärtuslikke sekundeid ja oli esimese 4,3kilomeetrise ringi järel alles esikümne lõpus. Tugevalt töötades jõudis ta kolm kilomeetrit enne finišit liidritele järele, siis tõstsid need aga veelgi tempot ja sellega enam Joosep Karlson kaasa minna ei suutnud. Protokolli märgiti viies koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles