Pärnu vutinaised kindlustasid meistritiitli

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu jalgpalliklubi naiskond sai Eesti meistrivõistluste 15. vooru mängus koduväljakul kindlalt jagu FC Levadiast, kindlustades sellega endale kaks vooru enne turniiri lõppu neljanda järjestikuse tšempionitiitli.

Poolajavileks oli pärnakate edu 3 : 0, teisel poolajal sahistati vastaste väravavõrku veel kahel korral, mis tähendas 5 : 0 paremust.

Eesti naiste meistriliigas jääb pärnakatel mängida veel kodus hõbemedalid kindlustanud FC Flora naiskonnaga ja Tartus Tammekaga.

Kahe mängu vahel astub Pärnu vutiklubi naiskond Tallinnas A. Le Coq Arenal UEFA naiste meistrite liiga 1/16-finaalis vastamisi selle sarja kevadise võitja Wolfsburgiga.

Taas meistritiitli endale napsanud Pärnu naiskond on tänavune superkarika võitja ja valitsev karikavõitja. Kuu lõpus on pärnakatel võimalik ka karikavõitu kaitsta. Selleks tuleb tänavuses karikafinaalis alistada FC Flora.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles