Pärnu Keskuse laiendus kerkib kohtuvaidluse kiuste

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleva aasta mais avatava Pärnu Keskuse laienduse ehitamine sujub kenasti: hoone on jõudnud täiskõrguseni ja valminud on kaks maju ühendavat jalakäijate silda.
Tuleva aasta mais avatava Pärnu Keskuse laienduse ehitamine sujub kenasti: hoone on jõudnud täiskõrguseni ja valminud on kaks maju ühendavat jalakäijate silda. Foto: Ants Liigus

Sillalt südalinna poole sõites tuleb tõdeda, et Pärnu panoraam on viimaste kuude jooksul oluliselt muutnud, kuna Pärnu Keskuse (PK) juurdeehitus on jõudnud täiskõrguseni.

Peale selle on Aida 7 ja Lai 5 vahel valminud maju ühendavate jalakäijasildade metallkarkassid. Esialgu pidi küll ühendusteid rohkem tulema, kuid praegu PK ja parkimismaja vahele neist ühtegi ei ehitata.

Näha olevad sillad seovad senise ja tulevase PK ostukeskuse teiselt ja kolmandalt korruselt. Oleks loogiline, et keskus oleks ühendatud parkimismajagagi, aga sinna otseteed ei vii. Miks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles