Tihemetsa mudilasi ootab vallakeskuse lasteaed Krõll

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme lasteaia Krõll pere ütles sügisele tere uue, ligi pool miljonit krooni maksnud mänguväljaku avamise peoga, ainuüksi liivakaste on platsil neli.
Kilingi-Nõmme lasteaia Krõll pere ütles sügisele tere uue, ligi pool miljonit krooni maksnud mänguväljaku avamise peoga, ainuüksi liivakaste on platsil neli. Foto: Erakogu

Saarde vallavolikogu otsustas lõpetada 1. juunist Tihemetsa lasteaia tegevuse ja suunata mudilased viie kilomeetri kaugusele vallakeskusesse Kilingi-Nõmme lasteaeda Krõll, otsus tehti üksmeelselt.


Saarde vallavolikogu esimees Erli Aasamets ütles, et Tihemetsa lasteaias on neli töötajat ja käib neli last, kellest kolm lähevad sügisel kooli.



"Volikogu liikmed jõudsid selle otsuseni terve talupojamõistusega, ei saa öelda, et põhjus on ainult majanduslik," nentis Aasamets, kelle sõnutsi töötas Tihemetsa lasteaed seni, kuni see oli võimalik.



Ülemöödunud aastal ühendati maakonna suurimas vallas Krõlliga ühise juhtimise alla Tihemetsa ja Tali lasteaed.



Tihemetsa aleviku lasteaed on töötanud koduses puumajas 40 aastat, tänavu viimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles