Kalastajatel algab võistlushooaeg

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine kalapüük Võrtsjärvel.
Talvine kalapüük Võrtsjärvel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lõuna-Eesti kalastajate klubi kutsub kõiki huvilisi 30. jaanuaril Võrtsjärve limnoloogiakeskuse sadama juurde kalapüügivõistlusele «Võrtsjärve karikas».


Võistlejad jagatakse kahte võistlusklassi: kuni 16-aastased noored ja täiskasvanud. Täiskasvanute arvestuses osalejatel on võimalik moodustada ka kuni neljaliikmelisi võistkondi, millesse võivad koonduda sõbrad, sugulased, töökaaslased ja teisedki.

Püütakse tähistatud alal ühe talipüügivahendiga, mis koosneb ridvast, rullist, tamiilist, noogutist ja ühest kirptirgust.

Pühajärvel korraldatakse kalapidu 13. veebruaril. Kui seni võistlesid kuldkalahuvilised seal märgistatud kalade püüdmises, siis nüüd on parim see, kes tabab kõige suurema ahvena. Kalu enam ei märgistata. Võitja saab auhinnaks nii palju Eesti kroone, kui palju maksab tema püütud ahvena kaalule vastav kullakogus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles