Rakvere lihakombinaat kostitab suurperesid verivorstiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere lihakombinaadi kommunikatsioonijuht Kairit Prits andis teada, et lihakombinaat kingib jõuluks kuus kilogrammi verivorsti peredele, kus kasvab seitse või enam last. Kokku saavad verivorsti 236 peret üle Eesti, neist 24 peret Pärnumaalt.

Kombinaadi juhatuse esimees Olle Horm tõdes, et jõulud on perekeskne püha ning kindlasti oskavad suured pered hinnata vahvaid isetehtud jõulukinke ja luua sooja jõulutunde. “Olen kindel, et särisev verivorst pannil lisab jõuluõhtusse traditsioonide hõngu,” sõnas ta.

Eesti suurperede abistamise seltsi juhatuse esimehe Albert Noraku sõnutsi olgu pere suur või väike, jõulud on ühtviisi oodatud kõikjal. “Jõulud on laste jaoks aasta põnevaim aeg ja ülimalt hea meel on, et Rakvere lihakombinaat aitab suurtes peredes luua jõulumeeleolu. Olen kindel, et kingituse saanud suurpered naudivad verivorsti tänutundega,” sõnas ta.

Rakvere lihakombinaat abistab suuri peresid traditsioonilise jõululaua katmisel juba neljandat aastat, alates möödunud aastast on kingipakis verivorst.

Liia Press Pärnumaa suurperede liidust ütles, et Rakvere lihakombinaadi kingisaajate kirjas olnud pered nii Pärnus kui maakonnas on vorstid kätte saanud. “Südamlik tänu Pärnu bussipargi bussijuhtidele, kes meie palve omaks võtsid ja vorstipakid linnakaugetes kohtades elavate peredeni toimetasid,” tänas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles