Tritsutajaid ootab Pärnus mitu uisuplatsi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus lastestaadionil asuv liuväli.
Pärnus lastestaadionil asuv liuväli. Foto: Ants Liigus

Pärnus on peale kesklinnas asuva Lastestaadioni liuvälja rajatud uisuplatsid veel Räämal ja Raekülas.


Rääma kooli staadionil asuvat liuvälja majandab Rääma põhikool. Plats on valgustatud ja ligikaudu niisama suur kui Lastestaadionil ning piirneb lumevallidega.



„Et kool ei asu kinnisel territooriumil, pääseb uisutama igal ajal. Koolitundide ajal on platsile paigaldatud hokiväravadki,“ ütles Rääma põhikooli direktor Elmoa Joa.



Kohapeal uisulaenutust ei ole, uisud tuleb ise kaasa võtta. „Paljud õpilased on endale uisud soetanud, et saaks vahetunnil seal näiteks hokit mängida,“ märkis Joa. Väljak on avatud alates 12. jaanuarist.



Talverõõme saab nautida veel Raeküla staadionil asuval liuväljal, mis on samuti valgustatud. Hirve ja Merimetsa tänava vahele rajas liuvälja Raeküla Vanaisade klubi. Plats on valgustatud ja avatud ööpäev läbi. „Tulevikus on plaan kohapeal uiske laenutama hakata,“ ütles koos teiste vanaisadega uisuplatsi majandav Eino-Jüri Laarmann.



Pärnu kesklinnas Lastestaadionil asuv valgustatud liuväli on tasuline. Täiskasvanule maksab üks tund liuväljal 25 ja poolt tundi 15 krooni, lastele vastavalt 15 ja 10 krooni. Uiskude kõrval on Lastestaadionil võimalus laenutada hokikeppe hinnaga 5 krooni. Hokit saab mängida väikesel lisaväljakul ja ainult pehme palliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles