Kairit Tuhkanen kehastub kuursaalis pruudiks

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkanen.
Kairit Tuhkanen. Foto: promo

Täna õhtul esitleb Pärnu kuursaali laval pruudiks kehastunud Kairit Tuhkanen oma värsket kauamängivat "Kapriis".


"Minu seljas saab näha pulmakleiti ja mind saatvad Eesti parimad meestantsijad Erki ja Vako on riides vastavalt teemale," avas Tuhkanen naerdes. "Arvan, et esineja võib laval kanda kõike peale teksade. Meie seekordne rõivavalik ja plaadi kaaneteema põhinevad möödunud aastal ajakirjanduses enim kirjutatud teemal: Kairit otsib meest. Nüüd on mul peiupoisid kõrval ja pulmakleit seljas. Eks ootame õiget hetke ja kui see tuleb, olen mina valmis."

Peale selle, et meestantsijad mängivad lauljanna peiupoisse, pakuvad nad Tuhkaneni sõnade järgi parimat show'd, mida lauljatari esituse ajal eales lavalt nähtud.

"Tegemist on Eesti parimate meestantsijatega, kelle esinemist naudib nii nais- kui meespublik," märkis Tuhkanen. "Olen jaganud viis aastat lavalaudu naistantsijatega ja uus plaat lausa nõudis esinemiskava värskendust."

Värske kauamängiv "Kapriis" tähendab Kairiti jaoks aga kindlat edasiminekut.

"Tegemist on esimene omanimelise plaadiga, mille sisu peaks fännidele vaid naeratuse huulile tooma," arvas laulja. ""Kapriisi" valmimisel on kasutatud Kairiti klassikalist retsepti: suurtes kogustes tantsitavat muusikat, parajal määral emotsionaalset vokaali, peotäis kahemõttelisi laulusõnu ja kaunistuseks juba plaadi ümbriselt hõnguvat positiivsust."

Tuhkanen tõstis plaadilt eraldi esile kaks eestimaise taustaga lugu.

""12 kuud" originaallaulu autoriks on Pärnu läbi aegade legendaarseim punkar Belka, kellega mind seob juba aastatepikkune sõprus, seega on see lugu väga erilise tähendusega," rääkis lauljatar. "Teine lugu on "Dam-di-dam". Selle loo laulis 1990. aastatel kuulsaks Stellah. Loo autor Markku Tiidumaa on minu muusikaga seotud juba pikki aastaid. Teismelisena oli see laul üks minu lemmikutest ja Markku soovi see lugu just minu poolt uuesti sisse laulda pean tõeliseks tunnustuseks."

Reede õhtuks ootab Tuhkanen kuursaali täismaja, et anda oma läbi aegade parim kontsert.

"Tean, et seal on väga palju toredaid inimesi!" sõnas Tuhkanen. "Lugude valikus ei pea keegi kohe kindlasti pettuma - esitame ainult hitte!"

Kairiti kõrval näeb kuursaalis laval veel uut tõusvat tähte Vaido Neigausi. Puldist mängib kõige moodsamaid lugusid DJ Riho Pruul. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles