Päike peletas pallurid uuest hallist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordihall.
Pärnu spordihall. Foto: Ants Liigus

Pärnu võrkpalliklubi esindusmeeskonna peatreener Andrei Ojamets oli sunnitud eilse treeningu uuest hallist Rabahalli muutma. Põhjuseks kaunis ilm ja halli akendest otse väljakule pleekiv päike. Ehk teema, millele pallurid juba halli projekteerimise ja ehitamise ajal korduvalt tähelepanu juhtisid.


“Otse näkku paistvas päikeses pole võimalik mängida, lisaks võib pimestatuna koguni vigastuse hankida,” rääkis Ojamets. “See polnud mul esimene kord meestele helistada ja öelda – sorry, päike paistab, saame hoopis Rabahallis kokku.”



Spordihalli direktor Vambo Talu ütles, et on probleemist teadlik, otsib lahendusi ja järgmiseks nädalaks peab mure murtud saama.



“Luule tänava poolt paistab madal päike platsile tõesti,” möönis Talu. “Mul on laual kolm pakkumist akende seestpoolt valgust püüdva kilega katmiseks. Peame leidma kiire ja hea lahenduse.” (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles