Kalle Viigi õpilased lõid riigis platsi puhtaks

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Tuhande näoga mees, kui vaja, tõmbab ta selga konnakostüümi ja läheb lavale,” iseloomustasid Pärnu aasta õpetajat Kalle Viiki kolleegid Sütevaka humanitaargümnaasiumist.
„Tuhande näoga mees, kui vaja, tõmbab ta selga konnakostüümi ja läheb lavale,” iseloomustasid Pärnu aasta õpetajat Kalle Viiki kolleegid Sütevaka humanitaargümnaasiumist. Foto: Urmas Luik

Kalle Viik, 2013. aasta õpetaja tiitliga tunnustatud Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi eesti keele ja kirjanduse õpetaja, on seda meelt, et tal on ametialast edenemisruumi veel üksjagu.

„Õnneks ei ole see tiitel märguanne, et paremad päevad on möödas: ei ole elutöö preemia,” muigas premeeritu talle osaks saanud tunnustust hinnates. „Loodan, et mul on veel arenguruumi, et muutuda paremaks ja huvitavamaks.”

Ehkki tööalane kompetents ja oma teadmiste-oskuste köitev edasiandmine on oluline igal pool, on oma ainet täiuslikult valdav ja tarkusi säravalt edastav õpetaja väärtus omaette.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles