Motomehed kihutavad kahel päeval Pärnus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljarattaliste tsiklite võidukihutamine jäärajal pakub publikule meeliköitvat vaatemängu.
Neljarattaliste tsiklite võidukihutamine jäärajal pakub publikule meeliköitvat vaatemängu. Foto: Ants Liigus

Kodulinna tehnikaspordihuvilistel on lähiajal võimalik nautida kahte põnevat võidukihutamist.


Pühapäeval kell 10.30 algab lennuvälja motopargis talvise kestuskrossi Eesti karikasarja kolmas etapp. Esimesena sööstavad rajale kaherattaliste tsiklite taltsutajad ühe tunni pikkusele sõidule.



Meie meestest on favoriidid eelkõige MX2 klassis sarja liidrikohta hoidev Toivo Nikopensius ja MX2 klassi edetabelis teisel positsioonil olev Jüri Makarov.



Pärast meeste võidukihutamist lastakse lühemale rajale poisid, kes hakkavad omavahel mõõtu võtma nii 100 kui 200 ccm jõuallikaga varustatud quadracer’itel.



Kell 13 antakse start neljarattaliste tsiklite meeskonnasõidule. Enne Pärnu etappi asuvad eelmise aasta karikavõitjad Toivo Nikopensius ja Taavi Raadik ATV1000 klassis teisel kohal.



Eesti iseseisvuspäeval, 24. veebruaril korraldab Pärnu motoklubi traditsioonilise jäärajavõistluse Pärnu jõel Kesklinna silla kõrval.



Eesti meistrivõistluste arvestusse mineval võidusõidul jagatakse auhindu kümnes masinaklassis.



Kella 8.20-11 saavad võidusõitjad tutvuda rajaga ja esimene sõit algab kell 11.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles