Kuus auhinda jäi koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Mootorratturite talvise kestuskrossi neljandal etapil Pärnu lennuvälja rajal võitis kaherattaliste tsiklite ühe tunni sõidu nii üldarvestuses kui MX1 klassis Timmo Mõts Vaabina motoklubist. Teise koha sai kodurajal kihutanud Jüri Makarov ja kolmas oli MX2 klassi parimana Tanel Rauk Türilt.


Võistluse üks favoriite Toivo Nikopensius pääses streikiva starteri tõttu rajale alles viimasena. Eelmise aasta enduro Euroopa meistrivõistlustel seenioride kulla võtnud Nikopensius suutis sõidu lõpuks tõusta üldarvestuses seitsmendaks ja teenis MX2 klassis teise auhinna. Juunioride konkurentsis 85 ccm tsiklitel tuli Jarmo Lehiste kolmandaks.



Neljarattaliste kaks tundi kestnud meeskonnasõidus said Jaan Margus ja Mart Adamson ATV 700 klassis teise auhinna ning Priit Kurg ja Ennart Kunglamäe tulid neljandaks. ATV 1000 klassis pidid eelmise aasta võitjad Taavi Raadik (pildil nr 8) ja Toivo Nikopensius leppima kolmanda tulemusega.



Poiste Quad 200 klassis olid kolm kiiremat Mauri Kirsip, Kaspar Haiba ja Kaidor Kompus ning Quad 100 konkurentsis tõusid pjedestaalile Martin Adamson, Jenss Lootus ja Kevin Jürima. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles