Nädalavahetuse sula on ajutine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvepäike
Talvepäike Foto: Ingrid Tiitre

Nädalavahetuseks toob ookeanilt pärit tsüklon Eesti peale soojema õhuga mõnekraadise sula, ent see jääb siiski vaid ajutiseks ning uuel nädalal on taas miinuskraade oodata.

EMHI andmetel liigub homme järgmine ookeanilt pärit tsüklon Lääne-Euroopasse ja toob lõuna poolt ka Eesti peale soojema õhu. Sajab kerget lund, päeval saartel ja Lõuna-Eestis kohati ka lörtsi. Öösel on veel 3-9 kraadi külma, kuid päeval tõuseb õhutemperatuur -3...+2 kraadini.

Laupäeval sajab vähest lund ja lörtsi, saartel ja Lõuna-Eestis võib ka vihma tibutada. Õhutemperatuur püsib 0 ...+3 kraadi piires.

Vähest lörtsi või vihma sajab ka pühapäeval ning õhutemperatuur on -1...+3 kraadi juures.

Ka esmaspäeva päeval on veel sula - kui öösel tuleb kuni 4 kraadi külma, siis päeval võib olla -3 kuni +1 kraadi. Teisipäeval hakkab aga tsükloni kese jõudma Läti peale ning Eestis langeb õhutemperatuur ööpäeva jooksul -1...-6 kraadini.

Kolmapäeval-neljapäeval jääb püsima külm ilm, õhutemperatuur on -4 kuni -10 kraadi juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles