Autod kihutavad lahejääl

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakas Vahur Kupper (nr 37) sõiduhoos.
Pärnakas Vahur Kupper (nr 37) sõiduhoos. Foto: Superkross.ee

Erki Spordi superkrossi karikasarja kolmanda etapi võitjad selguvad pühapäeval Vana-Pärnu rannas 1,3 kilomeetri pikkusel jäärajal. 10-10.50 on treeningsõidud ja 11.15 algab kvalifikatsioon.


Autode kuue võistlusklassi ja külgvankrite võistlus algab kell 12. Noored konkureerivad Erki Spordi karikatele A- ja B-klassis. Mehed võistlevad esi- ja tagaveolistel autodel, vabaklassis ja rahvakrossi arvestuses.



“Pühapäevasele võistluspäevale lisab tugevalt vürtsi külgvankrite kihutamine,” ütles võidusõidu peakorraldaja Eiki Eriste. “Praegu on teada, et vähemalt tosin Eesti paremat ekipaaži on jäärajale tulemas.”



Superkrossi karikasarjas on noorte B-klassis kahe etapi järel liider Tanel Tepandi, kellele hingavad kuklasse Kairo Kallas ja Sander Palmiste. Esiveoliste autode edetabelit juhib Ivo Ibrus 16 punktiga, liidrit jälitavad kahe vähempunktiga Rainer Schultz, Vahur Kupper ja Raimo Reek.



Tagaveoliste klassis on seniste sõitude järel kolm paremat Kalmer Vaht, Toomas Lõhmus ja Ainar Arula. Vabaklassis on Raimo Reek ja Madis Tafenau kogunud võrdselt 18 punkti ning Rainer Schultzi kontol on 16 punkti.



Pealtvaataja pilet maksab 50 krooni ja välikohvik pakub võistluspaigal kõhutäidet ning keelekastet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles