Kolledžis kuuleb loengut disainist

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

TÜ Pärnu kolledž kutsub 11. märtsil osalema teenuste disaini teemalisel avalikul loengul ja sellele järgneval magistriõpet tutvustaval infoüritusel.


Neljapäeval, 11. märtsil 15.30-17 toimub Pärnu kolledžis auditooriumis 212 avalik loeng, teavitas kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.

Esineb dr Bill Hollins, teenuste disaini ekspert Ühendkuningriigist, kes on kirjutanud teenuste loomise ja arendamise teemal mitu raamatut ja konsulteerinud nii tootmis- kui teenindusettevõtteid, kasutades disaini loovat mõtlemist teenuste pakkumise arendamiseks.

Dr Bill Hollins õpetab teenuste disaini Westminsteri ülikoolis Londonis ja on külalislektor ärijuhtimise magistrikava teenuste disaini ja juhtimise erialal Pärnu kolledžis. Loeng toimub inglise keeles ja on tasuta.

Avalikule loengule järgneb 17.15-18.15 Pärnu kolledži magistriõppekavade tutvustus. Ülevaate saab ärijuhtimise magistrikavast (spetsialiseerumisega teenuste disainile ja juhtimisele), turismigeograafia magistrikavast ning heaolu- ja spaateenuste disaini ja juhtimise ingliskeelsest magistrikavast.

Huvilised saavad esitada küsimusi nii õppekavade sisu kui korraldusliku poole kohta õppekavade programmijuhtidele, teenuste disainile spetsialiseerunud magistrantidele ja Bill Hollinsile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles