Kutsehariduskeskuse naised näitavad oma loodud ehteid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse töötajate tehtud ehted.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse töötajate tehtud ehted. Foto: PKHK

Pärnumaa kutsehariduskeskuse töötajad toovad naistepäeval enda tehtud ehted kõigile huvilistele vaadata näitusel “Ehted – ise tehtud, hästi tehtud”.


Näituse idee autori ja eestvedaja õpetaja Erna Grossi kirjelduse järgi on välja pandud heegeltehnikas pärlehteid ja pärlitest ehteid, heegeldatud ja vilditud, savitehnikas põletatud ehteid, kuid leidub ka taimeseemnetest ja taaskasutusmaterjalist ehteid. Väljas on valik iluesemeidki: kaelakeed, käevõrud, kõrvarõngad, võtmehoidjad, rinnanõelad jm.

“Kutsehariduskeskuse inimeste näppude vahel valmivad hingele hinnalised ehted, millega väärtustada iseennast ja teisi enda ümber,” ütles keskuse avalike suhete juht Anneli Puudersell.

Enda tehtud ehteid näitavad Ester Tamm, Sirje Parrol, Eesi Rosenberg, Jaanika Müürsepp, Kristina Papsejeva, Taimi Kurel ja Erna Gross.

Ehtenäitust näeb esmaspäeval, 8. märtsil 10-17 Pärnus kutsehariduskeskuse Pargi 1 õppehoones ja kolmapäeval, 10. märtsil 10-17 Voltveti koolituskeskuses Tihemetsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles