Kadi Sepa leiab muusika seest

Urmas Saard
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaias töötades on mõnikord kiiresti kindla temaatikaga laulu vaja, mida laulikutest alati võtta ei ole. “Siis panen jälle pea tööle ja valmis saabki soovitud sisuga laul,“ ütleb lauliku autor Kadi Sepp.
Lasteaias töötades on mõnikord kiiresti kindla temaatikaga laulu vaja, mida laulikutest alati võtta ei ole. “Siis panen jälle pea tööle ja valmis saabki soovitud sisuga laul,“ ütleb lauliku autor Kadi Sepp. Foto: Urmas Saard

„Mul on hea meel, et sain selle aasta suvel anda välja teise osa laulikust „End leidsin muusika seest“,“ rõõmustab Kadi Sepp. Igapäevaelus on ta Paikuse lasteaia Mesimumm muusikaõpetaja.

Laulikus on 24 laulu, mille juurde kuulub CD, kuhu on salvestatud laululooja loomingu esitused tema praegustelt ja kunagistelt laululastelt. Teiste seas laulab Kadi tütar Karit, kes on lauliku illustratsioonide autor.

Lasteaia- ja kooliealistele lastele mõeldud laulik on juba ammu oodatud loogiline jätk 2007. aastal debüütvihikuna avaldatud 25 laulule. Toona laulis laulud plaadile kümme last, kelle hulgas oli juba siis Karit, ja muidugi tegi kaasa autor ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles