Bastion kutsub Port Arturi poe vaateakent kujundama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastioni kauplus Tallinnas Viru keskuses.
Bastioni kauplus Tallinnas Viru keskuses. Foto: Erakogu

Bastion korraldab Pärnus Port Artur 2s oma kaupluse vaateakna kujunduskonkursi, milles võivad kaasa lüüa kõik soovijad.


“Konkursi teeb eriliseks just see, et ta on kõigile, kel soov oma loomingulisust kasutada, vanus, sugu ja haridus ei ole olulised,” ütles Bastioni turundusjuht Triin Randloo.



Kavandid peavad olema illustreeritud arusaadavalt, et tekiks visuaalne pilt lõplikust kujundusest. Lisada materjalide kirjeldused. Ideekavandid tuleb saata hiljemalt 2. aprillil e-posti aadressil info@bastion.ee või aadressil Telliskivi 61b, Tallinn 10412.



Konkursil osalejate töid hindab professionaalne žürii, mis koosneb oma ala asjatundjatest. Kellel avaneb võimalus teha Bastioni aknakujundus, on teada 6. aprillil. Kujundaja saab Bastioni tootmishoonest vabalt valida kangaid, muud kujunduseks kasutatavad materjalid korvab firma 500 krooni ulatuses. Bastion võib teha võitjale edasisi tööpakkumisi hooajalise aknakujunduse loomiseks.



Bastioni kaupluse akna kujunduskonkursi võitja läheb edasi kogu Port Arturi aknakujunduskonkursile, mille auhinnad on Randloo ütlust mööda mahlakad, üks nendest on näiteks spaapakett.



Bastion on varem korraldanud taaskasutusdisaini konkursi, mille raames finalistid tegid aknakujundusi. Tolle konkursi võitja müüb Randloo jutu järgi siiani oma disaine Bastioni Rocca al Mare kaupluses. Tänavusele “Eesti laulu” finalistile Rolfile disainis aga riided Taavi Turk, kes sai tuule tiibadesse samal taaskasutusdisaini konkursil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles