Unebuss hoiatab väsinuna sõitmise eest

Riina Martinson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mööda Eesti linnu sõitev Unebuss aitab inimestele selgitada, et unepuudus ja väsimus on väga ohtlikud ning võivad põhjustada raskeid haigusi ja avariiohtlikke olukordi.
Mööda Eesti linnu sõitev Unebuss aitab inimestele selgitada, et unepuudus ja väsimus on väga ohtlikud ning võivad põhjustada raskeid haigusi ja avariiohtlikke olukordi. Foto: Ants Liigus

Teavituskampaania “Ära istu unisena autorooli!” raames eile Pärnus peatunud Unebussi meeskond hoiatab ohtude eest, mis unisus kaasa tuua võib.

Tartu ülikooli kliinikumi kõrvakliiniku üldarst Heisl Vaher rääkis, et suure osa liiklusõnnetuste taga on väsinud autojuht ja unisena sõitmine pole sugugi ainuüksi elukutseliste autojuhtide probleem, vaid puudutab kõiki rooli istujaid.

“Soovime inimestele teadvustada, et see võib olla sinu abikaasa või kolleeg, kellel on väsimuse probleem, ja ta võib järgmisel hetkel avarii teha,” selgitas Vaher.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles