Valter Parve kogub telesaate vastu allkirju

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valter Parve.
Valter Parve. Foto: Henn Soodla

Tartu ülikooli Pärnu kolledži sotsiaaltöö lektor Valter Parve korjab allkirju TV3 tõsielusarja "Unistuste printsess" vastu, sest sari võib tema arvates kahjustada rahvale olulisi väärtusi.



"Häirivad nii tütarlaste valmisolek olla valikut mitmekesistav "kaup", pakkumise küüniline vahendamine kui see Euroopa hädavares, kes ise endale kallimat ei leia," põhjendas Parve Õhtulehele, miks ta allkirju korjab.



Parve riputas internetti üleskutsele ja lisas sellele blanketi, millega tema vaadete pooldaja saab oma toetusallkirja läkitada. Pöördumine on adresseeritud reklaamiandjatele. Eilse seisuga oli Parve kokku saanud alla saja allkirja.



TV3 juhtkonna arvates pole kuigi mõistlik ühe meelelahutussaate vastu sõtta minna. “Aga – vaba maa ja kedagi keelata ei saa," ütles programmijuht Leho Verk. Reklaamiandjate laialijooksmist ta ei pelga.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles