Vargad panid pihta kümne auto küljepeeglid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargad himustasid sõiduautode küljepeegleid.
Vargad himustasid sõiduautode küljepeegleid. Foto: Urmas Luik

Ööl vastu esmaspäeva on Pärnus peamiselt Mai tänava piirkonnas ja Kuldse Kodu majade juurde pargitud sõiduautodelt varastatud küljepeegleid, kokku rüüstati kümmet autot.


Alates pühapäeval kella poole üheksast õhtul kuni esmaspäeval kella poole kaheni päeval on Mai tänavale maja juurde pargitud sõiduautolt BMW varastatud vasakpoolne elektriline küljepeegli klaas, parempoolne ära võetud ja mõranemise tõttu jäetud maha sõiduki katusele, vargusega tekitatud kahju on avaldaja hinnangul 2400 krooni.

Pühapäeva öösel on Kuldse Kodu maja ees seisnud sõiduautolt Lexus is220d varastatud mõlemad elektrilised küljepeeglite klaasid. Vargusega tekitatud kahju on 4400 krooni. Hariduse tänavale maja ette pargitud sõiduautolt Volvo V70 on sel ööl varastatud mõlemad elektrilised küljepeegli klaasid.

Südaööst kuni esmaspäeva hommikul kella üheksani on Kuldse Kodu tänaval maja juures varastatud sõiduautolt BMW 3 seeria küljepeeglite peegliklaasid väärtuses 2900 krooni.

Pühapäeva pärastlõunast esmaspäeva ennelõunani on Mai tänaval maja ette pargitud sõiduautolt Audi S8 varastatud mõlema küljepeegli elektrilised klaasid ja sõiduautolt MB parempoolne elektriline küljepeegel, sõiduautolt BMW X5 on varastatud mõlemad elektrilised küljepeeglid, kahjud on selgitamisel.

Pühapäeval kella kuuest õhtul kuni esmaspäeva hommikuni on Papiniidu tänaval maja ette pargitud sõiduautolt BMW X5 ja sõiduautolt BMW 318 varastatud elektrilise küljepeegli klaasid, kahju täpsustamisel.

Pühapäeva öösel varastati Kuldse Kodu tänaval sõiduautolt BMW X3 juhipoolse küljepeegli peegliklaas väärtuses 2650 krooni.

Politsei soovitab sõidukid parkida võimalusel valgustatud kohtadesse ja kasutada signalisatsiooni.

„Kuigi need vargused puudutavad autode väliseid osiseid, ei tee liigne ettevaatlikkus kunagi liiga, ärge jätke väärtuslikke esemeid autosse, eriti veel nähtavasse kohta. Ka kallid prillid armatuurlaual on peibutis,“ ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht. „Kui keegi satub nägema autode juures askeldavaid inimesi, andke sellest kiiremas korras politseile teada.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles