Superkrossi karikasarja võitjad selgusid Taalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse autosportlane Ameriico Jõffert võitis 4WD vabaklassis esikoha.
Paikuse autosportlane Ameriico Jõffert võitis 4WD vabaklassis esikoha. Foto: Ants Liigus

Jaanuaris Valgerannas alanud ja oktoobris Taalis lõppenud superkrossi Erki Spordi karikasarjas kihutasid autosportlased kokku kümnel etapil nii jääl kui lumel, ringrajaasfaldil ja krossiradadel.

“Lõppenud hooaeg oli varasematest tunduvalt kirevam, paljudel etappidel võisteldi peale traditsiooniliste klasside veel külgvankriga mootorratastel, krosskartidel, vormelautodel, Žigulidel ja Volgadel,” kõneles sarja peakorraldaja Eiki Eriste. “Superkrossi karikasarja punkte jahtis kuues klassis 68 sõitjat, aga kokku startis meie võidusõitudel 185 sportlast Eestist, Venemaalt, Lätist, Soomest, Leedust, Saksamaalt ja Suurbritanniast.”

Superkrossi 2WD vabaklassis oli kiireim Honda Civicut taltsutanud Kairo Kallas Kablist, teiseks tuli Imre Reisin Läänemaalt (Audi Coupe) ja kolmanda auhinna vääriliselt kihutas hooaja kokkuvõttes Tõnu Peek Viljandimaalt (Honda Civic).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles