Varbla volikogu palub prokuratuuri appi

Riina Martinson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varbla vallavolikogu esimees Marika Sabiin eitab seost prokuratuuri esitatud kaebuse ja valimiste vahel.
Varbla vallavolikogu esimees Marika Sabiin eitab seost prokuratuuri esitatud kaebuse ja valimiste vahel. Foto: Ants Liigus

Varbla vallavolikogu otsustas oma läinudnädalasel istungil paluda prokuratuuril uurida, kas valla õpilasteveo bussiga on varasematel aastatel kuritahtlikult raisatud valla raha.

Vallavolikogu esimehe Marika Sabiini jutu järgi selgus jaanuaris vallaeelarvet tehes, et vallavalitsus oli õpilastebussi kütusekuluks liialt suurena tunduva summa planeerinud. Volikogu veebruari istungil otsustati paigaldada bussile navigatsiooniseade ja kütuseandur, mis näitasid, et kolme varasema aastaga võrreldes kulutas buss nüüd oluliselt vähem kütust. Näiteks mullu märtsis 1091 liitrit, tänavu aga 583.

Volikogu protokollis on kirjas, et revisjonikomisjonil paluti vallavalitsuselt uurida, kas 2010. aastast tänavu märtsini on bussijuht tankinud kütust peale õpilasbussi kütusepaagi teistessegi anumatesse või sõidukitesse ja kuidas on võimalik, et varem on kütust korraga tangitud kümneid kordi enam, kui õpilasbussi paak mahutab, aga pärast navigatsiooniseadme paigaldamist vähenes tankimine oluliselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles