Altiuse sportlased tõid kaheksa auhinda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti talvistel pikkade heidete karikavõistlustel Türi staadionil osalenud Pärnu Altiuse klubi sportlased teenisid kaheksa poodiumikohta. A-klassi noormeeste vasaraheite võitis isikliku rekordiga 41.76 John Caspar Joonas, kes parandas oma senist tippmarki kolme meetriga.


Riko Kivimägi sai tulemusega 36.70 seitsmenda koha.



Kettaheites jäi Joonas napilt esikolmikust välja, tema tulemus 39.82 andis neljanda koha. Väärib märkimist, et pronksmedalist jäi noorel pärnakal puudu vaid tosin sentimeetrit.



Riko Kivimägi sai 30.62ga 16. koha.



Kolmikvõidu teenisid Altiuse piigad naisjuunioride vasaraheites. Esikoha sai Liisu Aulik 33.23-ga, teine oli Kadi Ruumet (31.52) ja kolmas Sirle Tael (30.05).



Kettaheites tuli Kadi Ruumet kolmandaks tulemusega 30.00. Liisu Aulik kaotas klubikaaslasele 51 sentimeetriga ja sai neljanda koha.



A-klassi neidude kettaheites saavutas Kaisa Ruumet 25.93ga teise ja vasaraheites 36.30ga kolmanda koha. Naiste konkurentsis tuli Janne Ojala vasaraheites 41.82ga kolmandaks ja Häli-Herta Haavapuu heitis ketast 35.58, see tulemus andis talle viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles