Kilingi-Nõmme gümnaasiumis valmis vilistlasraamat

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme gümnaasiumi “Vilistlasraamatusse” on talletatud koolilugu.
Kilingi-Nõmme gümnaasiumi “Vilistlasraamatusse” on talletatud koolilugu. Foto: PP

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi aulas esitletakse homme “Vilistlasraamatut”, millesse on talletatud 65 lennu 2548 lõpetaja lugu. Laupäeval toimub koolis vilistlaste kokkutulek, millega pannakse punkt Saarde hariduselu 325. aastapäevale pühendatud ürituste sarjale.

Ülevaatekogumiku toimetaja on gümnaasiumi õppealajuhataja Mari Karon, kelle abilised olid õpetaja Kalina Kaširina ja 11. klassi õpilased Kristel Tallo ja Daisy Kase. Arvukate fotodega kogumiku on trükkinud Pärnu trükikoda OÜ Hansaprint.

“Hariduslugu sai faktikeskne, ometi on meie kooli lõpetajate ja endiste õpilaste hulgas palju neid, kellest võiks pikemalt kirjutada,” märkis trükise toimetaja, tuues näiteid: kindral Ants Laaneots, ajaloodoktor Erich Kaup, matemaatikadoktor Mart Liigand, meditsiinidoktor Jaan Pärnat, näitlejad Kersti Kreismann ja Sulev Luik, bioloog Enn Vilbaste, majandusanalüütik Raul Allikivi, laulja Liisi Koikson, helilooja Toomas Voll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles