Kohus mõistis pussitajale tingimisi vangistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pärnu maakohus karistas esmaspäeval tingimisi vangistusega meest, kes süüdistuse järgi kakles tunamullu kevadel Pärnus asuvas ööklubis ning kui tüli kandus õue, haaras noa ja pussitas üht kannatanut.


Kohus mõistis 33aastase Toomas Rohtla süüdi avaliku korra raskes rikkumises ja raskete tervisekahjustuste tekitamises ning karistas teda lühimenetluse korras kolmeaastase tingimisi vangistusega nelja-aastase katseajaga.



Süüdistuse järgi sattus varem seitse korda kriminaalkorras karistatud Rohtla seadusega pahuksisse 2008. aasta 31. mai öösel, kui ta ründas Pärnus Hommiku tänaval asuvas Bravo ööklubis teist pidulist. Rohtla haaras kannatanul kätega kõrist ja lõi teda rusikaga vastu nina. Kui rüselusse sekkus teinegi ööklubi külastaja, lõi Rohtla ka temale rusikaga vastu nägu.



Peagi kandus tüli õue, kus Rohtla ründas taas sama meest, kellega ta varem oli ööklubis kakelnud. Rohtla pussitas kannatanut taskunoaga vähemalt kuuel korral, tekitades talle eluohtlikke vigastusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles