Villa Artis kutsub glamuursele koolitusele

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus tegutsev kübarameister Marge Iilane kannab enda disainitud suvekübarat.
Pärnus tegutsev kübarameister Marge Iilane kannab enda disainitud suvekübarat. Foto: Urmas Luik

Villa Artis kutsub kõiki hingelt daame tuleval laupäeval, 24. aprillil glamuursele ja lõbusale koolitusele, kus kübarameister Marge Iilane tutvustab tõeliste kübarate maailma.


“Koolitus aitab valmistuda kaunitel suvepäevadel Pärnu parkides ja alleedel promeneerima, olema valmis särama vabaõhukontsertidel ja tänavakohvikutes, osalema uhketel ooperipäevadel või lihtsalt omandama teavet kübaratest,” tutvustas Viivika Orula villa Artisest. “Või ehk on hoopis pulmad tulemas, vanaemal juubel või tahaks sõbrannadega tähelepanu äratada.”



“Lihtne on endale poeletilt osta pähe ese, mis on tegelikult alles kübaratoorik, tunda ebamugavust, kui uhke juuksekaunistus või pilgupüüdja ei taha peas püsida või kui kokteilikübara asemel oleme endale pähe pannud näoga sobimatu suvekübara,” ütles Inglise kuninganna kübarameistrite juures oskused omandanud Marge Iilane. Iilane räägib koolitusel kõrgmoe kübarate salamaailmast.



Orula ütlust mööda näitab kursusekorraldajate kogemus, et ükskõik kui pessimistlikult naised esialgu pakutavasse ka ei suhtuks, sulavad nad esimese veerandtunniga ja kahetunniseks planeeritud koolitus ei lõpe ega lõpe. “Ja kui kauneid kübaraid saab


pähe proovida,” lubas Orula.



Järjekordne kübarakoolitus on laupäeval, 24. aprillil 13-15 Pärnus Adamsoni 1 villa Artises. Koolituseks tuleb end eelnevalt kirja panna artis@reiser.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles