Pärnu Vallikääru ümberehitus sai nurgakivi

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavanem Andres Metsoja, regionaalminister Siim Kiisleri ja linnapea Toomas Kivimägi Pärnu Vallikääru ehitusele nurgakivi panemas.
Pärnu maavanem Andres Metsoja, regionaalminister Siim Kiisleri ja linnapea Toomas Kivimägi Pärnu Vallikääru ehitusele nurgakivi panemas. Foto: Ants Liigus

Täna ennelõunal kogunesid Pärnus vallikraavi luigetiigi merepoolsele kaldale Vallikääru uueks ehitamise tähtsad tegelased eesotsas regionaalminister Siim Kiisleri, maavanem Andres Metsoja ning linnapea Toomas Kivimägiga.


Nurgakivisse valati roostevabast metallist vutlar tööjooniste, natukese raha ja Pärnu Postimehe tänase numbriga. Juuresolijad lisasid, mis taskus leidus, peamiselt peenraha. Rahast räägitigi nurgakivi panekul kõige rohkem.



Linnapea kordas juba varem mitmel korral öeldut, et Pärnu ei küsi võlgade teenindamisega toime tulekuks riigilt abiraha, ja regionaalminister ütles, et viimaks ometi hakkab Pärnust häid uudiseid kuulma.



Pärnu maavanem lisas, et aednik vaatab saagi üle sügisel ehk aasta lõpul, kui Vallikääru rekonstrueerimise mõlemad etapid valmis on saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles