Selgusid parimad saksa keele tundjad

, saksa keele aineühenduse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa keele õpik.
Saksa keele õpik. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Saksa keele olümpiaadi Pärnu voorus osales 25 õpilast. Võisteldi kolmes vanuseastmes: kaheksandate ja üheksandate klasside ning gümnaasiumiastme arvestuses.


Kaheksandate klasside arvestuses oli parim Cardo Thomas Sommerhage, Eha Meieri õpilane ühisgümnaasiumist, järgnesid Triin-Berit Kornel ja Triin Taveter Koidula gümnaasiumist, nende õpetaja on Siiri Mägi.



Üheksandate klasside arvestuses tuli esimeseks  Hanna-Stina Sonts Koidula gümnaasiumist (juhendaja Eve Pampa), teiseks Tarmo Dulinets Ülejõe gümnaasiumist (Ave Ermus) ja kolmandaks Helena Lepassar ühisgümnaasiumist (Maritte Linde).



Gümnaasiumiastme  B-keele õppijatest oli parim Mikk Strikholm Ülejõe gümnaasiumist (Ave Ermus), teiseks tuli Rene Säinas ühisgümnaasiumist (Aive Rantala) ja kolmandaks Emma Reinhold Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Epp Suigusaar).



Gümnaasiumiastme C-keele õppijatest oli tublim Geidi Mitt Hansagümnaasiumist (Vaike Ilp), järgnesid Mario Maisto ja Märten Peterson Koidula gümnaasiumist (Siiri Mägi).


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles