“Armastab, ei armasta?”

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrimaskid.
Teatrimaskid. Foto: Internet

Sel nädalal annab Komöödiateater Pärnumaal kaks etendust, mängides Neil Simoni komöödiat “Armastab, ei armasta?”.


See on järg sama autori komöödiale “Hotell California”, kus peaosades olid Eino Baskin ja Ita Ever ning mis kuulus Komöödiateatri repertuaari aastal 2005. Maestro Eino Baskin on oma viimases raamatus „Naer läbi pisarate“ pühendanud terve peatüki just sellele lavastusele.



„Armastab, ei armasta?“ peaosades saab näha Eesti teatri uut kuuma paari Egon Nuter – Liina Tennosaar, kes vähemalt selles tükis on oma eelkäijate mantli pärinud. Tuntud näitlejate kõrval esineb mitu noorema põlvkonna näitlejat.



Komöödia tegevus toimub New Yorgi Plaza hotellis, kuhu saabuvad abielupaarid ja muudki tegelased, aga neid kehastavad ikka samad näitlejad, kes saavad niimoodi mitut rolli mängida. Mõnus huumor ja pidevalt vahelduvad naljakad situatsioonid on Simoni firmamärgiks.



“Armastab, ei armasta?” etendub Vändra kultuurimajas homme, 21. aprillil ja Pärnu Endla teatris pühapäeval, 25. aprillil kell 19. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles