Kolledži juures toimub suurpuhastusturg

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledž.
Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Veidi rohkem kui kuu aja pärast, 29. mail 11-17 toimub Tartu ülikooli Pärnu kolledži haljasalal järjekordne kevadine suurpuhastusturg.


Ürituse ühe korraldaja Kati Vaasi teatel on turu näol tegu jätkuüritusega, mis eelmisel aastal osutus osavõtjate- ja külastajaterohkeks. Turu eesmärk on tekitada huvi taaskasutuse vastu, ühendada noori ja vanu ühise tegevuse kaudu, väärtustada pärnakate aega enda ja perekonna jaoks.

"Igal pärnakal on võimalus tulla müüma, ostma või vahetama kasutatud, puhtaid ja korralikke asju," rääkis Vaas. "Pärnu kolledži üliõpilastel ja Pärnu koolinoortel on võimalus müüa, osta, vahetada kasutatud õppematerjale, koolitarbeid ja muud õppega seonduvat."

Tänavuse turu alateema on sport, seega on huvilised eriti oodatud müüma/vahetama kõikvõimalikku spordiinventari, spordiriideid, jalanõusid, mänge jms.

Üritusel on kavas spordivõistlused, mängud, tegutseb lastenurk. Meeleolu eest hoolitsevad DJd ja kõhutäite eest kolledži kohvik.

Ürituse raames kogutakse ka korralikke ja kasutuskõlblikke sporditarbeid Pärnumaa lasterikaste perede liidule.

Turul osalemine on kõigile tasuta. Müümiseks tuleb 28. maiks end kirja panna veebis www.vaasvaas.ee või telefonil 5646 0045. Eelregistreerimine lõpeb reedel, 28. mail kell 17.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles