Loodusmaja kutsub võistlema ja uudistama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loodus Koonga ümbruses.
Loodus Koonga ümbruses. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu loodusmaja korraldab Pärnu linna õpilastele loodusfoto konkursi ja loodusviktoriini, maikuus on huvilistele valla nii loodus- kui tehnika- ja tööõpetusmaja uksed.


Loodusteemaliste võistlustega soovitakse suurendada õpilaste huvi loodusainete õppimise vastu, anda õpilastele võimalus võrrelda oma teadmisi ja oskusi eakaaslaste omadega ning tõsta õpilaste keskkonnaalaseid teadmisi, selgitas Pärnu loodusmaja direktori asetäitja Merle Einola.



Loodusfoto konkursi teema on “Loodus puhkab, loodus ärkab” ja selle eesmärk on innustada õpilasi märkama ning jäädvustama end ümbritsevat loodust ja selle eripära.



Loodusmaja ootab õpilaste pildistatud fotosid äsja lõppenud imelisest talvest ja tänavusest kevadest. Iga osaleja võib esitada kuni kolm fotot e-posti aadressil kaisa.loodusmaja@gmail.com 30. aprilliks. Parimate piltide autoritele on preemiad ja esitatud fotodest pannakse üles näitus.



6. mail on Pärnu linna koolidele loodusteemaline viktoriin, mille loodusmaja korraldab matkarajal. Viktoriin toimub õues ja küsimustele vastamiseks peavad neljaliikmelised võistkonnad läbima rajapunktid, kus vastavad teooriaküsimusele või täidavad praktilise ülesande.



Täpsem info on

loodusmaja

kodulehel.



Pärnu loodusmaja ning tehnika- ja tööõpetusmaja kutsuvad kõiki huvilisi 1.-30. maini toimuvatele lahtiste uste päevadele oma töid ja tegemisi uudistama. Õppetöö toimub viies hoones: Nurme tee 13; Raba 1; Kooli 6b; Kooli 11; Mai 2a. Ringitöös osalemine on kõikidele uutele huvilistele maikuu jooksul tasuta.  


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles