Kuiva jalaga iseteenindus - ja auto on puhas!

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesuhoovi teine programm on autolt mustuse harja, šampooni ja sooja veega lahtihõõrumine.
Pesuhoovi teine programm on autolt mustuse harja, šampooni ja sooja veega lahtihõõrumine. Foto: Ants Liigus

Võtsin Pärnu Riia maantee uude Pesuhoovi autot pesema minnes kaasa nii kummikud kui tunked. Selgus, et asjata, sest kaua tehtud on kaunike ning pääsesin kiirelt, suhteliselt odavalt ja täiesti kuivalt.

Pesuhoovis on viis kohta, kus tasub kõigepealt seinalt juhendit lugeda, siis kas automaadis raha žetoonideks vahetada või eurosid pilusse lasta ning võibki pesema hakata. Ning lõpuks veel tolmuimejaga auto sisemuselegi puhtama ilme anda.

Just ise, sest pole loota, et keegi su eest töö ära teeb. Õpetajatki ei pruugi leida, sest tegemist on 24h ootevalmis täisautomaatse pesulaga, kus peremehed Toomas Raid ja Meelis Kingi kere- ja värvitöödega tegelevast ning pesulaga veel ühe autoteema haaranud Auto Stock OÜst võivad olla kohal ja võivad ka mitte olla. Suurema osa ajast töötab Pesuhoov siiski vaid kaamerate pilgu all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles