Baltika loobus Virulasest

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virulase uusi omanikke veel avalikkusele teatavaks ei tehta.
Virulase uusi omanikke veel avalikkusele teatavaks ei tehta. Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Kui esimese kvartali jooksul müüs Baltika Rakveres paikneva Virulase mantlitootmise, siis teises kvartalis plaanib Baltika müüa ka Rakvere tootmiskinnistu, teatas ettevõte.



Vaatamata müügitehingutele, jätkab Virulane tootmist, börsiettevõte uusi omanikke veel ei paljasta.

"Müüsime märtsi lõpus uutele omanikele Rakveres paikneva mantlitootmise ning praegu on käimas ka Rakvere tootmiskinnistu müügilepingu vormistamine," ütles Baltika avalike suhete juht Merit Välba. "Et leping on alles vormistamisel ning läbirääkimised pankadega käimas, ei saa me täna veel nimetada uut omanikku - leping allkirjastatakse nädala-paari pärast, siis saab teatavaks ka uue omaniku nimi."

Välba kinnitas, et tootmine Rakvere Virulase tehases jätkub ning kohalikus võtmes on müügilepingu näol tegemist positiivse sõnumiga.

"Baltika jätkab finantspositsiooni tugevdamist, mis hõlmab põhitegevusega otseselt sidumata varade müüki, läbirääkimisi hankijatega paremate tingimuste saamiseks, läbirääkimisi pankadega laenuportfelli restruktureerimiseks ning aktsiakapitali suurendamist täiendava aktsiaemissiooni kaudu," ütles Baltika Grupi juhatuse esimees Meelis Milder.

Baltika Grupi 2010. aasta esimese kvartali kahjum vähenes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 50%.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles