Belka ja Kairit Tuhkanen panevad pidu õlletehases

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belka ja Kairit Tuhkanen tähistavad koos sünnipäeva.
Belka ja Kairit Tuhkanen tähistavad koos sünnipäeva. Foto: Erakogu

Laupäeval, 15. mail tähistavad eksklusiivpeol Pärnu endises õlletehases oma sünnipäeva kaks Pärnu muusikut, Belka ja Kairit Tuhkanen, kellest viimast näeb hiljem esinemas ka klubis Bravo.


Belka teatel tähistatakse suurejoonelisel peol Ivo Orava 43. ja Kairit Tuhkaneni 30. sünnipäeva.

“On tõsi, et oleme ühel päeval sündinud,” märkis Ivo Orav ehk Belka.

Sünnipäevapeo keskmes on Kairiti korraldatav päevakangelastega seotud esemete eksklusiivne oksjon ja lavale astub ülipika kavaga ansambel The Belka.

“Mängime läbi kõik eredamad pärlid hiljuti 15 aasta juubelit pidanud Pärnu kultusbändi loomingust,” lubas Orav. “Loodan vähemalt üheks looks meelitada lavale Kairiti, kes kaverdab oma uuel plaadil The Belka lugu “12 kuud”."

Hiliseid pidutsejaid ja varaseid saabujaid tantsitab VJ-de Albert Marginali ja Oscar W. Blacki rokimaiguline videodisko.

Külalistele pakutakse peol tervituskohvi ja torti. Kangemat kraami peab igaüks aga ise soetama avatud joogibaarist OKEI.

Pidu läheb õlletehases lahti laupäeval kell 20 ja piletid on saadaval kohapeal. Kõigile 13.-17. maini sündinuile on sissepääs prii.

Sünnipäevalapsed panevad külalistele südamele, et nad ei söö lilli.

Kairit Tuhkanen kolib poole peo pealt klubisse Bravo, kus tal seisab laupäeva öösel ees oma kohe-kohe ilmuva värske albumi “Kapriis” esitlus.

“Uuel plaadil jätkub Kairiti stiil,” märkis Tuhkanen. “Üks plaadi lugudest, “12 kuud”, on Belka looming. Bravo kontserdil toome kindlasti välja parimad, tantsitavamad lood plaadilt ja sekka mõne vanema loo.”

Tuhkanen on rääkinud, et värske kauamängiv “Kapriis” tähendab tema jaoks kindlat edasiminekut.

“Tegemist on esimese omanimelise plaadiga, mille sisu peaks fännidele naeratuse huulile tooma,” arvas laulja. ““Kapriisi” valmimisel on kasutatud Kairiti klassikalist retsepti: suurtes kogustes tantsitavat muusikat, parajal määral emotsionaalset vokaali, peotäis kahemõttelisi laulusõnu ja kaunistuseks juba plaadi ümbriselt hõnguvat positiivsust.”

Bravo avab laupäeval uksed kell 23. Kairit Tuhkaneni soojendavad ja jahutavad DJ-d Erko Käärats ja Ako Soop. Peol on kohal vabajaportaal 24tundi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles