Pärnu toidupank lõpetab aasta suuraktsiooniga

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobris toimunud üle-eestilistel toidukogumispäevadel annetati Pärnu toidupangale 2753 ühikut toiduabi, mis oli Pärnu kampaaniate rekord.
Oktoobris toimunud üle-eestilistel toidukogumispäevadel annetati Pärnu toidupangale 2753 ühikut toiduabi, mis oli Pärnu kampaaniate rekord. Foto: Ants Liigus

Pärnu toidupank on eeloleval nädalavahetusel linna neljas kaupluses korraldatavateks toidukogumispäevadeks kaasanud sadakond vabatahtlikku, mis on varasemate analoogsete üritustega võrreldes enneolematu hulk.

„Pärnu on seekord võtnud väga laialt ette, me ei ole kunagi nii suurelt teinud, aga tundub, et saame vabatahtlikud kokku,” hindas tulevast ettevõtmist Pärnu diakooniakeskuse juhatuse liige, Pärnu toidupanga koordinaator Erika Kukk.

Volontääride arvu kasvatab suureks eelkõige see, et Eesti toidupanga algatatud tänavustel viimastel, 13.–15. detsembrini kestvatel toidukogumispäevadel tahavad pärnakad koguda annetusi lausa neljas poes. Ehk on valmis toiduabi vastu võtma Maksimarketis, Rimi hüpermarketis, Suurejõe Selveris ja Ülejõe Selveris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles