Liputajatele lasti valgus peale

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid ootamist, päev tööd ja tee Pärnumaa kutsehariduskeskuse juurde saigi rahva rõõmuks läinud kolmapäeval valgustatud.
Aastaid ootamist, päev tööd ja tee Pärnumaa kutsehariduskeskuse juurde saigi rahva rõõmuks läinud kolmapäeval valgustatud. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuse juures sündis väike jõuluime: Oja tänavat ja kooli ühendav umbkaudu poole kilomeetri pikkune teerada, mille valgustamist juba aastaid oodatud, lõi ühe lühikese päeva jooksul tuledes särama.

“See käis kähku: hommikul hakkas töö pihta ja õhtuks oli valge,” on kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp rahul. “Eks me oleme ikka tänulikud.”

Kasutab ju suur osa kooli õppuritest ja nii mõnigi õpetaja just seda rada koolimaja ning Oja tänaval asuva Niidumetsa bussipeatuse vahel kulgemiseks. Peale selle kohalikud elanikud. Nii et jutt käib kui mitte tuhandest, siis, nagu Müürsepp kinnitab, kindlasti sadadest ja sadadest inimestest, kelle elukvaliteet nüüd paranes ja turvalisemaks muutus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles