Elroni rong läks lolliks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust saab edaspidigi Tallinna poole rongiga kaks korda päevas. Väljumisega kell 6.37 ja 17.09. Ja ehkki pealinna jõudmiseks tuleb Lelles ümber istuda, võtab sõit varasemast ligi pool tundi vähem aega.
Pärnust saab edaspidigi Tallinna poole rongiga kaks korda päevas. Väljumisega kell 6.37 ja 17.09. Ja ehkki pealinna jõudmiseks tuleb Lelles ümber istuda, võtab sõit varasemast ligi pool tundi vähem aega. Foto: Ants Liigus

Aasta esimesest päevast teenindavad Eesti-sisest rongiliiklust Elroni moodsad reisirongid, Pärnus koliti uude kohta rongiooteplatvormgi. Ent sinna esimene Pärnust väljunud Elroni rong ei jõudnud ja väljus tehnilise rikke tõttu hoopis Pärnu kaubajaamast.

Nagu selgitas Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste, ei võimaldanud tarkvararike öösel kaubajaamas seisnud rongi õigel ajal käivitada. Seetõttu võeti graafikus püsimiseks vastu otsus, et väljutakse kohe Tallinna poole, mitte ei sõideta paari kilomeetri jagu tagasi Papiniidu peatusse.

“Meile oli teada, et üks inimene ootab Papiniidu peatuses, ja me palusime tal tulla taksoga kaubajaama,” märkis Kaareste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles