Pärnumaal vahetus Kaitseliidu maleva pealik

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kiili.
Meelis Kiili. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kaitseliidu Pärnumaa malevat kaheksa aastat juhtinud Mehis Born andis pidulikul tseremoonial ameti üle Tõnu Miilile.

Major Mehis Borni juhtimisel on kaitseliidu Pärnumaa malev kaheksa aastaga hästi edenenud ja  major Tõnu Miil ütles malevat eelkäijalt üle võttes, et see on olnud heades kätes. Kaitseliidu ülem kindral Meelis Kiili tõdes, et Pärnu maleval on täitunud üks ajajärk, mis on olnud pikk, töine ja edukas, ja Mehis Born on olnud hea juht, vahendasid ERRi teleuudised.

Eesti riigikaitse akadeemia ja Balti kaitsekolledžis mitu kursust lõpetanud major Miil on olnud teenistuses mitmes paigas, viimati oli ta seitse aastat Kaitseliidu peastaabis tagalakeskuse ülem.

Mehis Bornist saab Kaitseliidu peastaabi operatiiv- ja planeerimisosakonna maakaitsejaoskonna ülem. Äsjaloodud jaoskonna ülesanne on likvideeritavatelt kaitseväe kaitseringkondade staapidelt osaliste kohustuste ülevõtmise ja maakaitseringkondade loomise korraldamine ja koordineerimine.

Tõnu Miil elab Pärnumaal Paikuse vallas, ka mujal teenistuses olles pole ta elukohta muutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles