Kaupo Meiel: Rong see sõitis…

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres G. Adamson

Uus aasta tõi kaasa olulise muudatuse Eesti reisirongiliikluses, sest senise Edelaraudtee asemel hakkas kogu riigis rahvast Elroni kaubamärgi all vedama AS Eesti Liinirongid, varem tuntud – pärnumaalastele siiski vähetuntud – kui AS Elektriraudtee.

Ettevõtte koduleheküljel on kirjutatud, et “Elron tahab pakkuda Eesti tingimustele vastavat innovatiivset, kiiret, mugavat, turvalist ja keskkonnasõbralikku ühistransporditeenust, mis on hea valik maanteetranspordi (auto või bussi) asemel. Soovime olla Eesti mainekaim ühistranspordiettevõte, kes oma hea teenusega oleks eeskujuks teistele ühistranspordiettevõtetele kogu Läänemere regioonis”.

Reisirongiliikluses on Elroni sõnutsi tähtsaimad turvalisus, kiirus, keskkonnasõbralikkus ja mugavus ja ettevõttes tervikuna seati “tähtsale kohale ausus, innovaatilisus, kliendisõbralikkus ja koostöö”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles