Ööjooks pani jooksjad sundseisu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellist kirevat pilti nagu kolmel esimesel korral tänavu enam Rakvere ööjooksul ei näe, sest korraldaja tahab panna kõik võistlejad ühtmoodi riidesse.
Sellist kirevat pilti nagu kolmel esimesel korral tänavu enam Rakvere ööjooksul ei näe, sest korraldaja tahab panna kõik võistlejad ühtmoodi riidesse. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere ööjooksu korraldajad lubavad esimesena Eestis tänavu võistlejad starti ainult jooksu ametlikes särkides, mis on ajanud kuklakarvad turri nii jooksuhuvilistel kui proffidel, kes lubavad võistlust seetõttu boikottida.

Ööjooksu korraldava mittetulundusühingu Rakvere Maraton juhatuse liikme Marko Tormi teatel peavad tänavu Rakveres poolmaratoni distantsile startijad kandma stardimaterjalidega kaasas olevat spordisärki ja kümne ning viie kilomeetri distantsile startijad puuvillast ametlikku särki.

Said idee välismaalt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles