“TV3 uudised” lähevad eetrisse Pärnu rannast

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 uudiste meeskond.
TV3 uudiste meeskond. Foto: TV3

Alates esmaspäevast, 31. maist läheb TV3 uudistesaade suveajale, mille käigus tehakse saatesse ohtralt otselülitusi Eesti eri paikadest.

“Suvel läheme sõna otseses mõttes rahva sekka, sest kümnete otseülekannetega toome vaatajateni kõik suuremad suveüritused,” lubas TV3 uudistejuht Sven Soiver. “Otseülekannete avalöök on suvepealinnast Pärnust kohe esimeses suvesaates, mis tähendab, et 31. mail ootame kõiki Pärnu rannas toimuvale kaasa elama.”

Nii teeb TV3 tuleval esmaspäeval Pärnu rannast õhtusesse uudistesaatesse otselülitusi ja näitab samal päeval varem salvestatud intervjuusid.

“Kõik, kel on midagi Pärnu kohta öelda, võivad minna 31. mail randa võttebussi uudistama,” kutsus TV3 avalike suhete juht Annely Adermann. “Oleme kohal ka siis, kui on halb ilm.”

Suvisest TV3 uudistesaatest leiab Adermanni teatel päevauudiste kõrval uusi haaravaid rubriike. Näiteks “Elluastuja“ tutvustab erilise hobi või tööga silma paistvaid noori inimesi. “Need on hakkajad ja tegusad noored meie endi seast ja igal nädalal saab oma lemmiku poolt hääletada internetis,“ selgitas Soiver.

Igapäevaseks saatelõiguks on avatud mikrofon, kus Eesti eri paikade inimesed saavad öelda, mis on meie riigis valesti või õigesti. Saates on uut muudki.

“TV3 uudised” on tulevast nädalast ekraanil igal õhtul algusega kell 20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles