Suurpuhastusturg ootab kauplema

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledž.
Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Laupäeval 11-17 toimub Tartu ülikooli Pärnu kolledži haljasalal kolledži ja OÜ Vaas&Vaas eestvõttel heategevuslik kevadine suurpuhastusturg.

Kõigil on võimalus tulla kauplema kasutatud, puhaste ja korralike asjadega (rõivad, jalanõud, ehted, mänguasjad, raamatud, plaadid, mööbel). Tudengid ja koolinoored saavad müüa õppematerjale, koolitarbeid ja muud koolikraami. Eriti leidlikud ja silmapaistvad kauplejad saavad auhinna.

Et turu alateema on sport, on eriti oodatud spordiinventari (reketid, pallid, suusad, uisud, rattad), spordirõivaste ja mängude (näiteks kabe, male, lauamängud) müüjad-vahetajad. Kogutakse korralikke sporditarbeid Pärnumaa lasterikaste perede liidule.

Üritus toimub teist korda, eelmisel aastal osales ligi 100 müüjat ja inimeste huvi oli väga suur. Korraldaja Kati Vaasi sõnutsi on turu eesmärk tekitada huvi taaskasutuse vastu ning liita noori ja vanu ühise tegevuse kaudu.

”Loodame, et inimesed saavad asjad uuesti ringlusse saata,” rääkis Vaas. “Samuti on see tore põhjus kodunt välja tulla. Pakume palju sportlikku tegevust, püüame populariseerida jalgrattasporti, kuna Pärnu on rattaga liiklemiseks just paraja suurusega linn.”

Suurpuhastusturul osalemine on tasuta, müümiseks tuleb end registreerida veebilehel http://www.vaasvaas.ee või telefonil 5646 0045 hiljemalt reedel kella 17ks.

Turg avatakse laupäeval kell 11, lastele korraldatakse mänge, võistlusi ja meisterdamist. Kell 13 algab jõuproov sõudeergomeetritel, 11-13 on rahvavibu- ja malevõistlused kõigile soovijatele.

Jalgrattaasjatundja Erki Kukk annab 12-14 head nõu, kuidas oma ratta eest hoolt kanda.

Igal täistunnil tantsivad Gabriele moe- ja tantsukooli noored, tehakse virgutusvõimlemist, muusikat mängivad DJd. Kell 14.30 ja 15.30 esineb The Blinking Lights.

Pidu jätkub kell 20 ööklubis Sugar.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles