Tudengite talvepäevad läbisid uuenduskuuri

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurem osa tudengite talvepäevade möllust koondub tänavu TÜ Pärnu kolledži peahoone ümbrusse, kus üliõpilased avavad homme tudengiküla.
Suurem osa tudengite talvepäevade möllust koondub tänavu TÜ Pärnu kolledži peahoone ümbrusse, kus üliõpilased avavad homme tudengiküla. Foto: Urmas Luik

Tänasest pühapäevani toimuvad Pärnus juba 16. korda tudengite talvepäevad, mille ürituste kavas on varasemaga võrreldes muudatusi, samuti on sündmustik koondunud rohkem kindlatesse kohtadesse.

Ürituse tänavuseks peakorraldajaks on Tartu ülikooli Pärnu kolledži tudeng Madis Sitik, kelle kinnitusel oli tänavu oht, et tudengite talvepidu võib ära jääda.

“Eelmise aasta korraldajale oli üritus nii suur peavalu, et keegi ei tahtnud seda algul enda peale võtta,” kinnitas Sitik. “Aga et sellist asja on hea kirjutada CVsse, kogemus ega saadud tutvused ei jookse mööda külge maha, siis otsustasin lõpuks asja enda peale võtta. Pealegi lõppes just eksamisessioon ja pärast seda on tore end lõdvaks lasta ja midagi lahedat teha. Üks korralik möll kulub pärast sessi ikka ära.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles