Suur olümpiamasin on kenasti käima joostud

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii olümpiakülades kui võistluspaikades kohtab igal sammul turvajaid.
Nii olümpiakülades kui võistluspaikades kohtab igal sammul turvajaid. Foto: Liis Treimann/Postimees

Taliolümpia Sotšis ja ligi 50 kilomeetri kaugusel ning poolteise kilomeetri kõrgusel Krasnaja Poljanas on päris kenasti käima läinud, vaid eestlastel pole kahjuks seni peale vapra osavõtu millegagi uhkustada.

Tõsi, noorukest Johanna Talihärmi pühapäeval Eesti parimaks naislaskesuusatajaks tõusmise eest ju natuke kiita võiks ja ka Kaarel Nurmsalu tema hiljutist seljaoppi arvestades päris ei põrunud, teised kõik…

Aga lubatagu veidi ajas tagasi vaadata. Ilmselt on allakirjutanu selle olümpiareisi üks eksootilisemaid elamusi akrediteeringujama lõpu (lihtsalt öeldi, et teid kontrolliti veel kord, kõik on oki-toki, ja prinditi uus, õige sünniajaga kaelakaart) tähistamiseks Sotši rajooni Adleri kaldapealsel tehtud jooksuringike. Mõelge – taliolümpia linnas mängude avapeo eel 14kraadise soojaga ja muidugi lühikeses dressis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles