Joel Kukk: Ootan paremaid aegu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Kukk.
Joel Kukk. Foto: PP

Sotšis talimänge kajastav kolleeg Enn Hallik hoiatas enne ärasõitu, et seekord ei tasu temalt pikki ja põnevaid lugusid oodata, sest meie omadel pole ilmselgelt ühelgi alal esimeste hulka asja. Ometi on suurte kogemustega spordiajakirjanik leidnud seni huvitavaid inimesi ja vaatenurki, kuidas Musta mere kaldal toimuvat meie lehe lugejani värvikalt tuua. Usun, et tal jagub särtsu mängude lõpuni ja me saame kahe nädala jooksul aimu just sellest, mida telepilt ei näita.

Alates mängude avatseremooniast ja lõpetades olümpiatule kustumisega võib kümnete tundide kaupa jälgida telerist põnevaid medaliheitlusi, ometi jääb sel korral millestki väga puudu. Kui Eesti sporditipp võitleb koha eest kolmandas või neljandas kümnes, on kahju nii temast kui reporteritest, kes peavad saateaega huvitava jutuga poolvägisi täitma ja pärast finišit õnnetult sportlaselt kommentaare välja meelitama.

Aga aitab virisemisest, minu soigumine ei muuda seda pilti karva võrragi paremaks. Olümpiamängud on maailmale suur pidu ja küllap tulevad kunagi ajad, kui saame taas pjedestaali kõrgeimal astmel seisva eestlase rõõmupisaraid nautida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles