Sindi koolinoored vaimustusid filmitegemisest

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmis “Ise” soovib peategelane Kristiina (Sabina Streltsova) sünnipäevahaldjalt (Taavi-Toomas Tärk) ühe soovi, mis tema elu pea peale pöörab.
Filmis “Ise” soovib peategelane Kristiina (Sabina Streltsova) sünnipäevahaldjalt (Taavi-Toomas Tärk) ühe soovi, mis tema elu pea peale pöörab. Foto: Kaader filmist

Eelmisel nädalal toimus Sindi gümnaasiumis kahe noortefilmi esilinastus. Mari-Liis Pärna lavastatud ja filmitud lugudes näitlevad Sindi koolilapsed, kes kinotegemisele pea pool aastat tööd ja vaeva pühendasid.

Projekt algas sügisel oktoobrikuus, kui 18 filmihuvilist Sindi gümnaasiumi 6.–10. klassi õpilast said kokku oma juhendaja, Walesis lavastajaks ja näitekirjanikuks õppinud Mari-Liis Pärnaga.

Film “Ise” räägib noortele olulisest teemast, kuidas jääda iseendaks, film “Virtuaalne reaalsus” muigab noorte harjumuse üle sukelduda nutitelefoni isegi siis, kui päris sõber otse kõrval istub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles