Terviseameti järelevalve vaagis Pärnu arsti tegevust

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Terviseameti menetlus Pärnu haigla arsti Raido Paasma poolt meedias kirjeldatud juhtumi üle, mille käigus sattus Pärnu haiglas ohtu patsiendi elu, näitas, et tegu oli doktori omaalgatusliku eksperimendiga, teatas terviseamet.

Terviseameti menetluse käigus Pärnu haiglalt saadud selgituste põhjal külastas haiglat möödunud aasta novembris Venemaal 2013. aastal väljaõppe lõpetanud arst eesmärgiga uurida siinseid töövõimalusi. Tegu oli arstiga, kelle kvalifikatsiooni terviseamet ei ole hinnanud ega andnud talle õigust Eestis töötamiseks.

Kolmepäevasele tutvumisvisiidile tulnud potentsiaalsele tulevasele kolleegile oli valmis Eesti tervishoiusüsteemi, Pärnu haiglat ja haigla kliinilise töö köögipoolt tutvustama haigla anestesioloogia-, intensiiv- ja operatiivravi juhataja Raido Paasma. Inimene lubati haiglasse Paasma töövarjuna, ilma iseseisva praktiseerimise õiguseta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles